Skuffede danskere snydt for stor iPhone 6

Selv om flere danskere havde kørt turen sydpå til Hamborg tidlig torsdag aften for at stille sig i kø ved de tyske Apple Stores, så var der ikke noget at gøre. De store iPhone 6 Plus-modeller med 5,5-tommer skærme, var udsolgt næsten inden de første kunder i køen fik en fod inden for butikken her til morgen.

Og selv om det stadig er muligt at erhverve sig den noget mindre iPhone 6 med 4,7-tommer, så er skuffelsen til at føle på for de fremmødte. Det var modellen, de fleste havde set frem til.

Selv om iPhone 6 Plus har en større skærm, der kan skræmme en del kunder væk, så er det nemlig den model, der har flest nyheder.

Blandt andet kameraet og batteriet har fået et ekstra hak i vejret på iPhone 6 Plus. Kameraet har fået billedstabilisator, der kan være en verden til forskel, når man tager billeder på farten.

Vi fangede nogle danskere et godt stykke nede i køen, der havde håbet på modellen, men som nu i stedet må købe den mindre model.

Om det er en stor efterspørgsel eller meget lille produktion, der afgør udfalget for de manglende iPhone 6 Plus er uvist. Men billedet er det samme i alle 12 lande de nye iPhones er blevet lanceret i.

Flere kunne rapportere allerede sidste fredag ved forudbestillingerne, at der kunne være helt op til 6 ugers ventetid på de store modeller. Så regn med at det er det samme billede, når de nye iPhone bliver lanceret på fredag i Danmark.