Snapchat-læk: Billederne vælter nu frem

Havde du håbet, at de lækkede billeder og videoer fra Snapchat ikke ville dukke op på nettet, så er nu desværre dårligt nyt. Billederne pibler nu frem fra alverdens hjørner på diverse websider og fora.

Der er i skrivende stund tale om større torrent-filer, der dukker op og som kan hentes ned af alle, der skulle have interesse for det. Selv om den berygtede database med alle de lækkede billeder og videoer ikke ser ud til at komme, så dukker materialet fra Snapsaved.com alligevel op på anden manér.

Vi har kigget en lille bunke billeder og videoer igennem. Der er både tale om helt uskyldige videoer, men også indhold af stærk pornografisk karakter. Og det tyder meget på, at der er en del dansk indhold blandt det lækkede.

Der er både dansk tekst på mange af billederne, og i nogle af videoerne, bliver der også talt dansk.

Dog ser det også ud til, at hver gang der dukker en ny fil op med lækket indhold, bliver den hurtigt fjernet igen. Der sidder en hel del administratorer på de forskellige sider og er meget opmærksomme på denne "snappening", som lækket er blevet døbt.

Det betyder, at indholdet ikke får lov til at længe længe på nettet. Det fortæller Peter Kruse, sikkerhedschef hos CSIS, til tv2.dk.

Men det kan stadig være meget svært at dæmme op for lækket, da det kommer drypvis. Indtil videre er der ikke andet at gøre end at fjerne de mange nye torrent-filer, der dukker op.

- Det er et stort rod i øjeblikket. Vi holder løbende øje med udviklingen, siger Peter Kruse.