Snapchat: Nu kan du sende beskeder og videochatte

De unge har for længst set lyset med Snapchat, der graver sig mere og mere ind i folks bevidsthed som et smart redskab i den store kommunikationsjungle. Tag et billede du ikke behøver tænke for meget over, send det til venner eller familien og straks derefter er det væk igen.

Her er intet for evigt, og det er en unik ting i denne husker-alt-hvad-du-gør-på-nettet-tid. Og Snapchat seneste retning tager både den direkte konkurrence op med Skype og ikke mindst Facebook Messenger, men den gør den på sin egen unikke måde. Alt slettes efter brug.

For Snapchat har i dag introduceret både videochat og 'instant messaging' direkte fra app'en. En opdatering skulle åbne op for muligheden, hvor man ud fra venners tilstedeværelse på tjenesten kan chatte med dem direkte. Du kan også vælge med det samme at lave et videoopkald, og tanken er netop, at gøre det så normalt, som lige at sende en sms.

Når en person læser din besked, får du en notifikation på mobilen, om at personen er på Snapchat og så får man et lille blåt ikon, der gør det muligt at lave et direkte videoopkald til personen.