Sony tager kampen op med Apple TV

Playstation Vita TV. Foto: Playstationjp

Sony går nu for alvor ind i kampen mod Apple TV med deres nyannoncerede Playstation Vita TV.

Den lille boks kobles til fjernsynet for at understøtte streaming-tjenester og andet digtalt indhold på samme måde som Apple TV og Chromecast.

Udover det, vil Vita TV også understøtte remote streaming. Det betyder, at du kan have din Playstation 3 eller 4 koblet til dit ene fjernsyn for derefter at koble Vita TV til et andet, og fjernstreame indholdet fra din Playstation til det nye fjernsyn.

Boksen er samtidig en fuldt fungerende Vita-konsol, som dermed understøtter alle af den håndholdte konsols udgivelser og apps.

Ifølge Eurogamer bliver boksen udgivet den 14. november i Jpan til omkring 550 kroner, men en dansk udgivelsesdato er endnu ikke fastlagt.

Vita TV vil også komme i en sampak med en Playstation 3 controller og et 8 gb memorycard.

Den oprindelige Playstation Vita er Sonys bud på en håndholdt konsol, og den har længe lidt under dårlige salgstal. Derfor fik den også et ordentlig hak i prisen i starten af 2013.

Sony har dog ikke opgivet den håndholdte kamp. Under samme event, hvor Vita TV blev afsløret, annoncerede de også en tyndere udgave af den håndholdte konsol med bedre batteri-levetid og OLED-skærm.