Spotify er blevet hacket

I disse hack-tider er det næsten ikke overraskende længere, at tjenester bliver hacket. Det er sket for alle de store, og nu også musikstreamingstjenesten Spotify. Det oplyser den tekniske chef Oskar Stål selv på selskabets blog.

Men dette hack skulle ikke være så omfattende, som andre tidligere har været det. Der er kun blevet rapporteret om et tilfælde, hvor en bruger skulle have været udsat. Og der var ikke tale om læk af loginoplysninger eller betalingsinformationer. Den ene bruger er blevet kontaktet af Spotify.

- Baseret på vores resultater er vi ikke bekendte med nogen øget risiko for brugerne som følge af denne hændelse, noterer Oskar Stål sig i blogindlægget.

Men de er stadig påpasselige med sikkerheden, så de vil logge udvalgte brugere ud af tjenesten. Disse brugere vil dog igen kunne logge ind med deres nuværende kodeord og brugernavn uden yderligere problemer.

Og i dag har Spotify så også lanceret den nye opdatering til Android. Det anbefales at alle Android-brugere opdaterer i dag. Både på grund af sikkerheden, men også fordi det er en klart forbedring af musikoplevelsen.

Kilde: Spotify