Spotify får nyt mørkt udseende

Danskerne foretrukne streamingstjeneste får nu nyt design, der skulle rulle ud løbende til brugerne. I første omgang var der kun snak om et design til Mac, men flere brugere melder nu også ud, at Windows følger efter.

Designet ligger sig tæt op af iOS-designet med runde kunstner-ikoner og et fladere design, som har vist sig at være det sidste nye inden for app-design efter iOS 7.

Det er samtidig også et mørkt design, der til tider nu er blevet helt sort i forhold til det nuværende hvide og mindre påtrængende design. Samtidig er der også blevet tyndet noget ud i informationer på siderne, og ikke mindst indgange til musikken. Blandt andet under kunstnernes egen side, hvor man nu kan se færre numre end tidligere.

Samme tanke bliver indført flere forskellige steder på tjenesten, og nu vil Discover-menuen have et mere overskueligt overblik med et grid-mønster og ikke som det er nu, hvor der findes dynamiske boks-størrelser.

De første brugertest lyder som, at det er noget, der kræver en smule tilvænning. Opdateringen skulle rulle løbende ud til brugerne.

Kilde: The Verge