Tablet-krig: Microsoft vil give penge for kunders iPad

Microsoft ser helst at din tablet ser sådan her ud. Billede: Scanpix

Microsoft er meget opsatte på at få en surface imellem hænderne på dig, og det skal allerhelst ske på bekostning af deres store konkurrent og onde ånd, Apple. De har nu søsat en kampagne i USA, hvor man kan gå ind i en Microsoft-butik og bytte sin letbrugte iPad til en spritny Surface.

Kommer du ind med din iPad 2, 3 eller 4 får du minimum 200 dollar (ca 1122 danske kroner) du kan bruge i butikken.

En Surface RT koster 299 (1677 kroner), mens en Surface Pro koster 799 (4480 kroner), så man kan tale om noget af et tilskud til et potentielt tablet-skift.

Kun i Nordamerika

Tilbuddet gælder kun i USA og Canada og kun i de fysiske butikker. Der er altså intet smuthul for udenlandske Surface-hungrende forbrugere.

Microsoft har været nødsaget til at nedsætte prisen på deres Surface RT med hele 30 procent efter et sløve salgstal. Surface Pro fik ligeledes et prisdyk på 100 dollr for nylig.

D. 23. september holder Microsoft en event, hvor det forventes, at Surface 2 og Surface Pro 2 vil blive offenltliggjort.

Microsoft iPad bytningstilbud slutter den 27. oktober, så hvis Surface 2 bliver en realitet inden da, vil der være masser af incitament for amerikanerne til at skifte side i tablet-krigen.