Telenor og Microsoft vil give dig gratis plads på nettet

Konkurrencen er hård på det lille danske telemarked, så det gælder om at skille sig ud. Og det prøver Telenor sig i den grad. Seneste bud er gratis lagerplads til alle og familier får gratis adgang til Microsofts store programpakke, Office.

TDC har deres Play-tjeneste, Telia tilbyder abonnementer rundt omkring og 3 giver dig gratis opkald i udlandet. Det er bare nogle af de tilbud kunderne i dag får kastet i nakken hos de danske teleselskaber.

Telenor har i dag lanceret deres ekstra tilbud. Og som noget nyt er det i samarbejde med Microsoft, der ikke har gjort noget lignende før.

Det betyder, at fra næste uger vil alle nuværende og fremtidige kunder blive tilbudt Microsofts backup-tjeneste OneDrive. Der vil være 100 GB plads på nettet til alle.

Familier får også Office-pakken

Men derudover får familieabonnenterne også tilbudt Microsoft Office 365 Home, der tæller Outlook, Powerpoint og Word blandt andet. Sammen med Office-pakken, er der så også hele 1 TB plads på nettet, der kan bruges på tværs af enheder på diverse filer som sange, dokumenter, billeder og videoer.

Ifølge Microsoft så svarer 1 terabyte plads til enten 100 HD-film, 70.000 billeder, 1 mio. dokumenter eller 10.000 sange.

Det hele skulle blive leveret til kunden uden ekstra beregning.