Tilfældig bedstemor-’selfie’ går sejrsgang på nettet

Det kan være lidt af en udfordring for den ældre generation at følge med den moderne teknologi.

Det måtte en ældre tilskuer på OL-tribunen i Sochi sande, da hun for nylig ville tage et billede under ishockeykampen mellem Rusland og Slovenien. Hun kom nemlig til at vende sit digitalkamera forkert, så hun i stedet for at fange spillerne på isen, tog et nærbillede af sit eget øje.

- En kvinde forsøger at tage et billeder under en ishockeykamp i Sochi i dag. Dette er måske et af mine favoritbilleder nogensinde.

Sådan lyder det tweet med vedhæftet billede af amerikanske Bryan Wood, der nu har gjort bedstemoren, som han kalder "en bedårende gammel dame”, verdensberømt.

På bare fire dage er det nemlig blevet delt hele 34.443 gange alene på Twitter og markeret som favorit 22.393 gange, og begge tal vokser stadig.

Kvinden har nu fået kælenavnet ’Accidental Selfie Grandma’ i medierne, og Bryan Wood er ifølge norske TV  2 overrasket over, hvor populært billedet er blevet på så kort tid, ligesom han fortæller, at han er blevet kontaktet af folk fra hele verden. - Billedet er meget sødt. Når jeg bliver gammel, kommer jeg også til at gøre sådan noget. Jeg kommer til at grine af mig selv, fordi jeg har sans for humor, siger Wood til netmediet Newsday.