Tjek om du er blevet hacket

I disse hack-tider er det næsten mere end bedrift i sig selv ikke at være hacket. Med store hacks fra både Sony, Adobe og Apple kan det næsten ikke tænkes, at du er blevet komprimenteret på et tidspunkt i dit online-liv.

Og eftersom det samtidig er kommet frem, at vi alle blot bruger det samme passwords til vores emails om og om igen, så er der desværre også stor sandsynlighed for at en stor del af dit online-liv er i decideret fare.

Men der er kommet et site, der laver et helbredstjek på dine konti ud fra din email-adresse. Ved at skrive emailen ind i et felt, tjekker den om du er blevet hacket (eller pwned som de kalder det). De fortæller dig også hvor det skulle være sket.

Et tjek for mit vedkommende afslørede, at jeg var med i Adobe-hacket, der ramte flere tusinde danskere for nogle måneder siden.

Du kan selv tjekke efter her på siden Haveibeenpwned.com. Siden forsikrer, at de ikke bruger din email-adresse til andet end tjekke op, og alt skulle være sikret, hvis du skulle være nervøs for at smide din email-adresse ud på flere sider.