TV: Derfor skal du glæde dig til efteråret

Er du spilentusiast, kan du godt begynde at glæde dig.

Efteråret 2013 bliver nemlig et af de vildeste i 10 år. Det vurderer Go’morgen Danmarks faste spilanmelder, Thomas Bense fra Pixel.tv, der onsdag gæstede Tivoli-studiet for at gøre seerne klogere på de fedeste spil, der udkommer i løbet af de næste måneder. Se indslaget nederst i artiklen.

GTA 5

Udkommer 17. september

- Det er et kæmpestort spil med en lang historie på efterhånden 16 år, som derfor har en stor fanskare. Det Rockstar, som laver spillet, er rigtig gode til, er at skabe den rigtige stemning – det der med at skabe det rigtige miljø, hvor billederne, karaktererne, stemmerne og musikken passer til er de verdensmestre til, siger Thomas Bense.

Watch Dogs

Udkommer 22. november

- Det rammer spot on i vores tid. Spillet handler blandt andet om overvågning og om at styre alt online. Det er meget sjovt, at de leger med nogle ting, som faktisk er rigtig meget oppe i tiden lige nu, vurderer Bense.

Project Spark

Udkommer eksklusivt til Xbox

- Hvis du tager Mindcraft og LittleBigPlanet og blander dem ned i en cocktail og tilsætter lidt krydderier i form af bevægelsessensorer, tablets og mobile enheder, så har du Project Spark. Det handler om at være kreativ, du kan bygge din egen verden og så dele den med andre, siger spileksperten.

Beyond: Two Souls

Udkommer 8. oktober eksklusivt til PlayStation

- Det, der er specielt ved det her spil, er blandt andet, at det er en fyr, som hedder David Cage, der står bag, og han er om nogen kendt for at lave rigtig, rigtig gode historier til spil. Denne gang har de også gjort brug af store Hollywood-skuespillere, der ligger både krop og stemme til de forskellige karakterer, fortæller Thomas Bense.