TV: Drop ledningen når du hører musik

Vellyd og trådløs musik behøver på ingen måde at udelukke hinanden. Det var konklusionen, da David Guldager tirsdag morgen havde taget tre forskellige trådløse højtalersystemer med i Go'morgen Danmark-studiet.

Det drejer sig om danske Libratone Loop, Sonos Play 1 samt det eksklusive danske B&O Beolab 18/19-system.

Libratone Loop kunne minde om en mindre udgave af B&O's Beolab A9 med dens runde design, og ligesom dens danske kollega, så præsterer Loop at levere lækker lyd. Prisen på Libratone Loop er 3.600 kroner. Læs vores test af Libratone Loop her.

I den lidt billigere ende er den lille Sonos Play 1, som du enten kan bruge alene eller to sammen for at få stereolyd. Sonos har længe været helt fremme, når det kommer til trådløs musik, og nu er de kommet med en billigere og nemmere løsning med Play 1. Den kan blive din for 1.500 kroner.

Men hvis du er til eksklusiv lyd, så skal du tage et kig på Beolab 18/19 fra danske B&O. Her skal du godt nok af med 34.000 kroner for højtalerne alene og yderligere 20.000 hvis du vil have subwooferen med også. Så får du til gengæld også ekstremt god lyd. Ifølge David Guldager, så får man, hvad man betaler for, men til gengæld skal man også have hjemmet til det.

Se hele indslaget herunder.