TV: Er dette iPhone 5C og iPad 5?

Rygterne om Apples skrabede budget-iPhone nægter at dø.

I sidste uge dukkede et kinesisk spionbillede af den måske kommende iPhone op på nettet, der angiveligt viser telefonens emballage. Indpakningen afslører navnet ’iPhone 5C’, og flere tech-medier spekulerer i, om c’et står for ’Color’, fordi tidligere lækkede billeder fra produktionen viser telefonen i flere forskellige farver.

Nu er der dukket en video op på YouTube, der hævder at vise den ydre del af iPhone 5C. I videoen bliver designet på den prisvenlige plastik-iPhone sammenlignet med iPhone 5s design – ganske som vi har set med tidligere iPhone-modeller op til Apples officielle lanceringer.

Femte generation iPad ligner den mindste

Samme bruger har også uploadet en video, der angiveligt viser femte generation iPad.

At dømme ud fra videoen får den næste iPad et design, der er meget lig designet på lillebroren iPad mini, som kom på markedet sidste efterår. Noget der stemmer overnes med KGI Security-analytikeren Ming-Chi Kuos påstand tidligere på året, hvor han hævdede, at iPad 5 bliver væsentligt tyndere og lettere end fjerde generation iPad, ligesom den får en smallere ramme om skærmen.

Videoernes ægthed kan dog ikke verificeres, og derfor er det usikkert, om der er tale om den ægte vare eller ej. Interessen er om alle omstændigheder stor: Mellem 240.000 og 250.000 YouTube-brugere har allerede set de to videoer på de få dage, de har været tilgængelige online.

Det forventes, at Apple vil præsentere iPhone 5C sammen med iPhone 5S i slutningen af september, mens Apple-fans formentlig skal vente til vinter for at se den nye generation iPad.

Tror du, at videoerne er ægte?