TV: Få den bedste lyd til løbeturen

Mange af os har svært ved at finde motivationen til at løbe, medmindre vi har et par trofaste sange til at holde os med selskab.

Tirsdag morgen var David Guldager i Go Morgen Danmark studiet for at vise et par høretelefoner frem, som alle på den ene eller anden måde egner sig til løb. Alt fra de trådløse Jabra Sport Wireless til individuelt støbte høreværn fra Siemens.

Innovativt design fra Bose

Den helt store vinder blev dog Boses SIE2i. Høretelefonerne fås i flere farver, og de adskiller sig fra de andre modeller ved at selve silikonebøjlen sidder inde i øret. Det lyder måske ubehageligt, men i praksis er det stik modsat, ifølge David Guldager.

- Høretelefonerne er lukkede nok til at man får musikken ind i øret, og der ikke er andre der kan høre, hvad du hører, men det er ikke hele øregangen der lukkes af, så du kan også godt høre, når bilerne kommer, eller folk råber, at du løber langsomt, siger han.

Bose SIE2i kan købes til omkring 900 kroner.

Desuden er muligheden for at få lavet sin egen unikke høreprop til hovedtelefonerne også interessant. Siemens tilbyder som en unik løsning at lave en formafstøbning af dit øre og ud fra det lave et musik høreværn med tilhørende adapter, så de kan sættes på Sennheisers hovedtelefoner. På den måde får man sin helt eget unikke hovedtelefon.

Det koster nu også lidt. Samlet set koster det hele omkring 1.800 kroner.

Her kan du se hele indslaget fra Go Morgen Danmark: