TV: Fladskærmen bøjer sig efter dig

Ovenstående billede er dog ikke af de selv-bøjelige fladskærme, men Samsungs 105-tommer biograftv.

TV-producenterne prøver i den grad at imponere på CES-messen, og om det lykkedes må være op til den enkelte. Hos både Samsung og LG har de hver fundet på, at kurvede fladskærme er det næste vi skal have.

Med store skærme, der buer lidt vil producenterne gerne overbevise køberne om, at der kommer mere dybde i billedet, og at øjne har lige langt til alle steder på skærmen, der skulle give den dybdeoplevelse.

Men de stopper ikke der. Begge producenter har vist prototyper på fladskærme, der kan bøje. Det er både i OLED og i LCD, hvor skærmene med en fjernbetjening kan styres til at bøje. Så du kan begynde med en traditionel fladskærm, og så lige så stille få din skærm bøjet let.

Selv oplyser de begge, at det netop er for at imødekomme hele spektret af tv-visning, hvor det at se nyheder måske ikke kræver en kurvet skærm, men man gerne vil have det, når man ser film og serier.

Og selv om det kan lyde noget spøjst med bøjelige skærme på kommando, så har Samsung meldt ud, at de kommer med deres bøjelige 85-tommer skærm en gang i andet halvår af 2014 under navnet U9B. Prisen er endnu ikke fastsat.