TV: Her er de fedeste spil til din tablet

Skal du sidde mange timer i en bil eller et fly, eller har du bare brug for et lille afbræk fra familien på sommerhusturen, kan du ty til din tablet, som kan give dig mange timers underholdning.

Mandag gæstede spil-ekspert Thomas Bense fra Pixel.tv Go’morgen Danmarks Tivoli-studie for at give seerne en guide til de spil, de med fordel kan anskaffe sig til deres tablet lige nu. Ifølge ham er der især to ting, man bør tænke over, inden man henter løs fra app-butikkerne.

- Først og fremmest skal man være opmærksom på, at det spil man får hentet ikke kræver, at man er online. Det vil være lidt nederen at sidde i Tyskland, og så skal man være online for at spille det. Og så skal man selvfølgelig også hente et spil, der har en vis længde, så der er noget levetid i det, siger han.

Se hele indslaget herunder.

Subway Surfers

  • Pris: Gratis
  • Platform: iOS og Android

Du er en graffitimalende skateboarder, der løber langs togskinnerne, hvor der kommer forskellige forhindringer som eksempelvis et modkørende tog. Det gælder om at samle guldmønter. Du kan også indsamle forskellige bonusser undervejs så som et skateboard eller sko, der får dig til at springe højt.

Jetpack Joyride

  • Pris: Gratis
  • Platform: iOS, Android og Windows Phone

Spillet her bygget på samme princip som Subway Surfers – her ser du bare billedet fra en anden vinkel og flyver rundt med din jetpack.

Shark Dash

  • Pris: 7 kroner
  • Platform: iOS, Android og Windows Phone

I bedste Angry Birds-stil skal du her skyde en lille haj i et bassin efter gummiænder ved at trække den i halen og slippe. Udfordringen er at regne vinklen ud for at få fat i ænderne hurtigst muligt. Der er omkring 100 baner, så det er et spil, du kan spille igen og igen.

Grand Theft Auto: Vice City

  • Pris: 19 kroner
  • Platform: iOS og Android

Til forskel fra de andre spil, er dette et mere rigtigt et af slagsen, fordi det er bygget op omkring en historie: Du spiller en kriminel og arbejder dig opad i hierarkiet, alt efter hvor godt du udfører dine opgaver. Spillet henvender sig til voksne, fordi der er en del skyderier.