TV: Her er Samsungs mobilur

Touch-skærmen fylder en hel del på håndleddet, selvom den kun er 1,63 tommer stor. På testmodellen ser den ganske fornuftig og klar ud – både i menuerne og billederne

BERLIN: Det er lidt af en udfordring overhovedet at nærme sig det sted i Samsungs IFA-hal, hvor Galaxy Gear-uret, der blev præsenteret forud for den gigantiske elektronikmesses officielle åbning, er placeret.

Samsungs ur-satsning danner nemlig rammen om det måske mest travle sted i hele hal nummer 20. Da jeg først er gået i gåsegang fra hovedindgangen hele vejen ned i modsatte ende, må jeg tålmodigt stille mig i kø bag en flok nysgerrige mænd i jakkesæt, der forsøger at kigge og tage billeder over hinandens skuldre af et af de fastmonterede ure.

Det her er uden tvivl en af messens største nyheder, og det er langt fra gået de besøgendes næser forbi. De vil se, pille og opleve og dermed finde ud af, om Samsung virkelig kan leve op til hypen om den nye håndleds-gadget, der flytter en del af smartphonenes vigtigste funktioner over på armen.

Om Samsung kan sætte fut i markedet for teknologi, man kan have på, må tiden vise. Indtil da kan du lære Galaxy Gear lidt bedre at kende i videoen herunder.