TV: Sådan så modellen ud før Photoshop

Dove har i al hemmelighed lagt en Photoshop-tilføjelse ud på Reddit og flere websider for grafikere og Art Directors. Det er grafikere, som normalt bruger tid på at redigere modelbilleder og lignende og fjerner hver eneste lille fejl. Et lidt for tykt lår, modermærker eller retter på hudfarven.

Doves tilføjelse skulle give hudfarve en smukkere glød med et enkelt klik, men får i stedet billedet tilbage til originalbilledet før rettelserne, og giver beskeden ”stop manipulationen af vores opfattelse af skønhed,” sammen med hashtagget #DovePositiveChange.

Just undo to go back

Ændringen er ikke permanent, og Dove fortæller også i toppen af billedet, at man bare skal fortryde handlingen i programmet.

Ægte Skønheds-kampagnen fik i 2007 en stor pris ved filmfestivalen Cannes i 2007, for at fejre den rigtige kvindelige krop med naturlige skavanker, og ikke modelkroppe, som er retouched, efterrettet, af grafikere. Dog har Dove selv været i klemme, da ’ægte skønhed’-kampagnen i 2008 selv blev beskyldt for at have brugt grafikere til at rette på kvinderne.