TV: Se årets bedste Super Bowl-reklamer

Omkring 120 millioner seere fulgte med foran fjernsynsskærmen, da Denver Broncos mødte Seattle Seahawks natten til mandag dansk tid i årets NFL-finale i amerikansk fodbold, og dermed er Super Bowl et af de mest sete tv-programmer i USA.

Der bliver traditionelt lagt millioner af kroner i tv-reklamer, der vises under finalen, og i år var ingen undtagelse. 30 sekunders reklame på amerikansk tv kostede således 22 millioner danske kroner.

Herunder kan du se eller gense nogle af de sjoveste - og sødeste - Super Bowl 2014-reklamer for brands som Heinz, Toyota, Jaguar, Cherrios, Dannon og GoPro, hvor kendisser som Ellen DeGeneres, Arnold Schwarzenegger, Tom Hiddleston, Ben Kingsley, Laurence Fishburne, Felix Baumgartner samt stjernerne fra 90’er-komedieserien ’Hænderne Fulde’ og dukkerne fra 'The Muppet Show' medvirker.

Hygge, varme og kærlighed lader til at være et gennemgående tema i år, og det kommer især til udtryk i Budweiser-reklamen om et særligt bånd mellem en hund og en hest, som var et kæmpe hit allerede før Super Bowl med langt over 30 millioner visninger på YouTube. Ifølge Viral Video Chart er 'Puppy Love' den mest delte Super Bowl-reklame til dato.