TV: Sydfyn gør det pinligt igen

Det blev en sand landeplage, da Fremtidsfabrikken i foråret præsenterede videoen ”Sydfyn Style”, hvor fire sydfynske borgmestre sang og dansede til tonerne af hittet ”Gangnam Style.

Videoen blev ikke mindre kendt, da producenterne mblev mødt af et sagsanlæg for misbrug af ophavsretten, men virakken har tilsyneladende ikke skræmt tovholder på projektet Susanne Linnet Aagaard, der netop har lanceret efterfølgeren ”Sydfyn Style 2”.

- Man siger godt nok, at man ikke skal lave en to’er, men vi hører ikke så godt, siger hun.

- Men modsat den første, så er den her film tænkt som en branding af Sydfyn. Den første var en velkomstfilm, mens den her faktisk er lavet for at brande Sydfyn. Så må vi se, om den bliver et lige så stort hit, siger Susanne Linnet Aagaard.

Der er ikke blevet genvalg til de fire fynske borgmestre i to’eren. Til gengæld har medvirker blandt andet Joan Ørting, Jim Lyngvild og baksetball-holdet Svendborg Rabbits.

- Det er den ægte vare. Der er ingen skuespillere i filmen, alle optræder som sig selv. Og så har vi arbejdet meget med at give videoen noget kant. Vi kunne sagtens lave flotte billeder af Sydfyn, men det egner sig ikke til at blive delt på de sociale medier. Det kræver noget kant.