Tvunget på Messenger: Facebook høster nu succesen

Det kan være du stædigt stadig kæmpe imod. Men langt de fleste Facebook-brugere gav op og gjorde som Facebook tvang dem til, nemlig at bruge den seperate app, FB Messenger.

Messenger sørger for at kanalisere alle beskeder på Facebook over på en separat app, der skal hentes og installeres på mobilen. Og det oplyser Facebook nu, at over 500 millioner brugere har gjort. Et imponerende antal taget i betragtning af, at tallet ”blot” var på 200 millioner tilbage i april.

Facebook har da også gjort deres hen over sommeren for at skubbe folk over på Messenger. De har lukket de interne beskeder ned på Facebook-app'en, så hver gang man åbnede beskeder i Facebook, blev man bedt om at hente den ekstra Messenger-app.

Det har været til stor gene for mange brugere, der hellere blot vil holde korrespondancen internt på Facebook.

Facebook er primært for nyheder

Årsagen er ifølge Mark Zuckerberg, at man fremover vil skelne imellem kommunikation mellem venner og kommunikation/nyheder fra eksterne sider. Facebook skal være den primære nyhedskilde, har Zuckerberg slået fast i en åben udmelding. Og for at lette arbejdet med at kunne kommunikere med hinanden, har Facebook set lyset med Messenger-app’en.

Den blev da også i samme ombæring opdateret til at kunne langt mere, som at sende video, billeder og lydbider. En samlet pakke der gjorde Messenger til en af de bedre kommunikationsapps derude.

Der mangler dog stadig en del overtalelse fra Facebook for de resterende brugere, der endnu ikke benytter sig af Messenger. Til sammenligning har den ligeledes Facebook-ejede app, WhatsApp hele 600 millioner MÅNEDLIGE brugere, der er af en noget anden størrelsesorden.