Vase-fans til grin på nettet: Hvad med et stribet toilet?

Imerco blev mandag væltet af den store efterspørgsel. Tirsdag vælter vittighederne om vasehungrende danskere ind på de sociale medier. Foto: BilligVVS.dk

Det lader til, at alle vil have fingre i den 20 centimeter høje blomstervase fra Kähler med tværgående messingfarvede striber.

I hvert fald sendte 16.000 vasehungrende danskere mandag Imercos webside i knæ, fordi de alle ville købe vasen, som en række butikker satte til salg i anledning af keramikfirmaets 175 års jubilæum.

Nedbruddet har fået hundredevis af kunder, som føler sig snydt, fordi de ikke nåede at købe den nu udsolgte vase, til at klikke sig ind på Imercos Facebook-side, hvor de i skarpe vendinger skælder butikskæden ud.

Og nu bliver de vrede fans - og deres desperate forsøg på at få fingre i en vase - gjort til grin af kreative sjæle på de sociale medier: Det seneste døgn er der alene på Twitter blevet skrevet flere hundrede opslag om vase-virakken under hashtagget #vasegate, som rummer alt fra ironiske kommentarer til underholdende memes.

Vi har samlet nogle af dem herunder.

Er du en af dem, som hungrer efter en jubilæumsvase, men som ikke har fået fat i en, er der godt nyt: Kähler lover nemlig, at der er en "trøstevase" på vej. Læs mere om det her.