Vind din egen ø i nyt realityprogram

Kan du overleve to uger på en øde ø, hvor du selv live-streamer alt, hvad du oplever? Det er præmissen i et nyt reklamefremstød fra Samsung, hvor de søger deltagere til et realityprogram ved navn "SOS Island - Survival of the Smartest".

16 deltagere vil blive fløjet til en øde ø i Puerto Rico i Caribien, hvor de vil blive trænet af overlevelseseksperten Les Stroud i en uge for at forberede dem på at skulle klare sig selv alene i 14 dage. Herefter vil otte finalister blive udvalgt, der nu skal deltage i den to uger lange finale.

Deltagerne vil få udleveret en Samsung Galaxy S4 Zoom og et Samsung NX-kamera, som de skal live-streame deres oplevelser med, mens de bliver udsat for diverse udfordringer på øen. Seerne kan så interagere med deltagerne og hinanden på de sociale medier.

Efter to uger kåres en vinder, der modtager et gavekort på 100.000 dollar, der kan bruges til at købe ens egen ø, bo på en større ø i et år, blæses af i løbet af en uges luksus på en ø eller købe en grund på en paradis-ø. Vinderen får hjælp til at forhandle sig frem til den bedste deal ud fra vedkommendes ønsker.

Hvis du føler dig fristet, så kan du læse meget mere om konkurrencen her.