Wow! Hemmelig supermobil imponerer

En video dukkede op på nettet for nogle uger siden, der viser forskellige personer se ned på en uidentificeret enhed, der tydeligvis imponerer dem. Selv om videoen ikke afslører, hvad de konkret kigger på, så er det tydeligt en wow-oplevelse for de fleste.

Der er en invitation til et lanceringsevent onsdag den 18. juni i Seattle, hvor flere amerikanske medier er enige om, at der er tale om Amazons nye smartphone. Og et kig 3 sekunder inde i videoen afslører da også toppen af en mobillignende genstand.

Amazons smartphone har længe været rygtet, og i den grad hemmeligholdt. Der skulle være tale om en brillefri 3D-skærm, der med en øjesensor skulle skabe en noget anderledes oplevelse.

Ifølge rygterne, skulle den bruge en speciel ansigtsscanner, der registrerer dine hovedbevægelser. Med ryk med hovedet skulle det være muligt at styre mobilen. Og at dømme ud fra folks bevægelser i videoen, så kunne det meget vel være tilfældet.

Som det er tilfældet med Amazons seneste produktlancering, Fire TV, så skal vi desværre ikke regne med, at se den i de danske butikker. Men under alle omstændigheder er det spændende at se, hvad giganten har oppe i ærmet. Ikke mindst fordi Amazon netop formår at lancere nye fede produkter til priser, som alle kan være med på.

Så i morgen ved vi sikkert meget mere om den hemmelige supermobil fra Amazon.

Kilde:

The Verge

TechCrunch