Yousee ĂĄbner nu op for deres tv-valg

Nu kan du få Yousees tv med Bland Selv, som er tv-udbyderens bud på en løsning, der skal give kunderne bedre mulighed for selv at vælge tv-kanaler.

Med Bland Selv kan tv-brugerne udskifte 10 kanaler fra mellempakken og 34 kanaler i den store pakke fra et udvalg pĂĄ 100 kanaler.

-Som de første i Danmark giver vi vores kunder mulighed for at skræddersy Mellem- og Fuldpakken. På den måde mikser vi pakkestrukturens mængderabat med valgfrihed, og det tror vi faktisk ikke, man kan finde lignende noget andet sted i verden, siger Mathias Berg, direktør for Yousee.

Med til pakkerne hører den obligatoriske grundpakke, som indeholder 25 kanaler som inkluderer Kanal 5, TV3 og DRs kanaler. Det vil stadigvæk ikke være muligt at fravælge grundpakken, så man skal som minimum have 25 kanaler.

To uger efter Boxer

Yousee præsenterede konceptet i oktober sidste år, men det tog noget tid at færdigudvikle det.

I mellemtiden var Boxer for to uger siden på banen med et koncept, der giver kunderne mulighed for selv at vælge enkelte kanaler udover de faste kanaler som for eksempel DR1 og DR2.

I Boxers tilbud betaler du 108 kroner for den obligatoriske pakke plus en valgfri kanal. Derefter koster det 29 kroner per kanal. Boxers tilbud indeholder ikke lige så mange kanaler at vælge mellem som Yousees, til gengæld er der færre kanaler i deres grundpakke, end de 25 du som minimum skal have i Yousees grundpakke.

Kræver programkort

For at benytte Yousees nye tilbud, skal du have et programkort, der koster 100 kroner, så du kan få adgang til kanalerne. Derudover skal du have en kortaflæser eller en digital boks til kortet.

De fleste nye fjernsyn kan aflæse programkortet, ellers skal du have fat i en digital boks til 99 kroner ekstra om måneden. Med boksen hører også andre fordele som optage-, spole- og pausefunktion. Alternativt kan du købe en kortlæser til 395 kroner.