Samsungs Oscar-show blev ødelagt af iPhone backstage

Samsung kunne vel næppe have ønsket sig bedre reklame end til nattens Oscar-uddeling. Her brugte værten Ellen DeGeneres konsekvent mobiler fra koncernen, når der skulle tages billeder fra salen.

For eksempel var det efter alt at dømme en Samsung Galaxy Note 3, der blev brugt til at tage det nu berømte selfie af Ellen DeGeneres og adskillige kendte Hollywoodstjerner til Oscar-showet. Billedet er i skrivende stund blevet delt mere end 2 millioner gange på Twitter.

Men mens Oscar-værten brugte Samsung-telefoner foran kameraet, var historien en anden, når hun tog billeder backstage. Her kan man via Twitter se, at det er en iPhone, den populære komiker har benyttet sig af.

Sponsoreret af Samsung

Samsung har i flere år været blandt de største sponsorerer til den årlige begivenhed. I år sponsorerede de blandt andet Oscar-uddelingens Green-room, hvor de tilhørende ifølge kunne følge med i showet på 86 TV-skærme, smartphones og tablets fra koncernen, det skriver The Verge.

Derudover havde Samsung købt sig til fem minutters reklametid i forbindelse med showet. Det er femte år at Samsung sponsorerer Oscar-uddelingen, og fra 2009-2013 brugte de hele 24 millioner dollars på at sponsorerer showet.

Så det har næppe været særligt populært hos firmaet, at Ellen DeGeneres havde travlt med at skifte til iPhone, når hun ikke stod foran kameraerne.