Forvent nyt iPhone-system om få uger

Nu er der godt nyt til de iOS-brugere, der er frustreret over Apples styresystem til mobile enheder, iOS 7, som blev lanceret i efteråret.

Det kommende iOS 7.1 er nu sendt til udviklerne i femte beta-version, så de kan tjekke softwaren for eventuelle fejl og mangler, inden den endelige version af styresystemet bliver frigivet til forbrugerne.

Ifølge tech-mediet BGR er der ikke planer om at lave en sjette beta-version, hvorfor der formentlig kun går få uger, før den officielle version er klar, og brugerne kan hente den ned på deres iOS-enheder.

En kilde, der angiveligt har kendskab til Apples planer, har tidligere sagt til BGR, at lanceringen af iOS 7.1 sker i marts, men nu lader det altså til, at iOS-brugerne ikke behøver at vente helt så længe.

Med opdateringen får systemet en række designmæssige forbedringer, herunder et mørkere og mere gennemført udseende, ligesom der skulle være blevet rettet op på en række kendte problemer, herunder problemer med at få 32-bit Bluetooth-apps til at virke ordentligt på 64-bit-enheder som iPhone 5S og de seneste iPad-modeller. Se nærmere på nogle af ændringerne her.

80 procent af alle iOS-enheder kører på iOS 7, oplyser Apple.