Nu taber Google også deres mobil på bar

Billedet af en ukendt Nexus blev opsnappet af en hurtig bartender, da telefonen lå til opladning. Billede: 9to5google.com

En mand går ind i en bar, og efterlader en prototypemobil til opladning.

Lyder det bekendt?

Nej, det er ikke begyndelsen på en vittighed, men det er efterhånden en lige så legitim måde at offentliggøre sine nye produkter på, som hvis man holdt en pressekonference.

Den næste Nexus-telefon har været offer for nøjagtig den samme skæbne som prototypen på iPhone 4 var ude for. Den blev nemlig fundet på en bar, hvor den var sat til opladning, uden at nogen holdt øje med den.

En bartender i baren udnyttede situationen til at tage et par billeder af telefonen og lave en kort video.

LG står bag telefonen

Telefonen på billederne ligner meget den telefon som blev lækket i en promoveringsvideo for det nye Android-styresystem, KitKat. Google var meget hurtige til at få videoen pillet ned efter de opdagede "fejlen", men der var billedet af den mystiske telefon allerede over hele nettet.

Telefonen har et tydeligt LG-logo, så Nexus 5 ser ud til at være lavet i samarbejde med mobilproducenten der også stod bag Nexus 4.

Google laver ikke flere Nexus 4'ere

Der er dog mere end Googles sløsede sikkerhed med deres fremtidige telefoner der tyder på, at offentligheden snart kan få fingrene i Googles næste smartphone.

Google har nemlig solgt de sidste 16 GB Nexus 4’ere i deres Google Play-butik, og kilder tæt på Google fortæller til The Verge, at der ikke vil komme nye på lager. Heller ikke 8GB versionen vil blive lagerført mere, efter at den blev udsolgt i sidste uge.